Calendar  

Decembrie 2020
Lu Ma Me Jo Vi Sa Du
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
   

Meteo  

   

ANUNȚ

Stimați locuitori ai satului Ghidighici, în legătura cu executarea lucrărilor planificate de către compania I.C.S. ”Premier Energy Distribution”, la data de 04.11.2020, în intervalul de timp 09:30 – 17:00, este posibil să fie deconectat de la rețeaua energiei electrice, pentru lucrări de reparație a echipamentului electric:

LEA 0,4kV PT 7483 F2, F4 de la care se alimentează s. Ghidighici:

  • Pantelemon Bulgaru
  • Doina
  • Emilian Bucov
  • Ponoarelor
  • Ștefan Neaga
  • Valea Cînepii parțial

ANUNŢ
privind consultarea publică a Proiectului de Decizie cu privire la aprobarea
Bugetului Primăriei satului Ghidighici, pentru anul 2021.

       Scopul proiectului este de a consulta proiectul de Buget al localităţii pentru anul 2021, în vederea asigurării planificării optime a veniturilor şi cheltuielilor bugetare, precum şi pentru stabilirea taxelor locale și a finanţării proiectelor de infrastructură locală.

      Beneficiarii Proiectului sunt: locuitorii satului și instituţiile bugetare finanţate din bugetul local. Urmare a consultării Proiectului de Buget, se va ţine cont de propunerile beneficiarilor şi vor fi îmbunătăţiţi indicatorii privind planificarea şi executarea bugetului local anual.     

       Recomandări pe marginea proiectului supus consultării publice pot fi expediate până la data de  03 decembrie 2020, pe adresa Primăriei Ghidighici, s. Ghidighici, mun. Chișinău, str. Alexei Mateevici, 2, la adresa electronică: primaria.Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., sau la numărul de telefon 022 710-604.
       Proiectul Deciziei cu privire la aprobarea Bugetului Primăriei satului Ghidighici pentru anul 2021 este disponibil pe pagina web oficială a Primăriei satului Ghidighici, www.ghidighici.md sau la sediul Primăriei pe adresa s. Ghidighici, str. Alexei Mateevici, 2.

Vezi dispozitia pdf

 1. Cu privire la contractarea unui jurist sau a unei companii cu profil juridic, în scopul asigurării consultanţei juridice Consiliului local Ghidighici ”Cu privire la recepţia finală a construcţiilor finanţate din mijloace financiare proprietate privată din str. A. Mateevici 20A”
Raportor - Cheltuitorii Marcel, preşedintele comisiei pentru urbanism şi dezvoltare rurală

2. Cu privire la formarea comisiei mixte pentru elaborarea şi aprobarea actelor ce ţin de recepţia finală a blocurilor locative amplasate pe terenul cu numărul cadastral ....................
Raportor - Cheltuitoru Marcel, preşedintele comisiei pentru urbanism şi dezvoltare rurală

3. Cu privire la numirea în funcţie de viceprimar al satului Ghidighici.
Raportor - Primarul satului Ghidighici, Dl Victor DURBALĂ.

4. Cu privire la schimbarea modului de folosinţă a terenului cu numărul cadastral ...............
Raportor - Cheltuitoru Marcel, preşedintele comisiei pentru urbanism şi dezvoltare rurală

5. Cu privire la instituirea comisiei de licitaţie.
Raportor - Cheltuitoru Marcel, preşedintele comisiei pentru urbanism şi dezvoltare rurală

PROIECTE DE DECIZII CE VOR FI DISCUTATE:

1.  Cu privire la contractarea unui jurist sau a unei companii cu profil juridic, în scopul asigurării consultanței juridice Consiliului local Ghidighici ‘’Cu privire la recepția finală a construcțiilor finanțate din mijloace financiare proprietate privată din str. A. Mateevici 20A’’

2. Cu privire la formarea comisiei mixte pentru elaborarea și aprobarea actelor ce țin de recepția finală a blocurilor locative amplasate pe terenul cu numărul cadastral .................

3. Cu privire la numirea în funcție de viceprimar al satului Ghidighici

4. Cu privire la schimbarea modului de folosință a terenului cu numărul cadastral ............

5. Cu privire la instituirea comisiei de licitație

ANUNȚ!

Stimați locuitori ai satului Ghidighici , In legătură cu executarea lucrărilor planificate de către compania I.C.S.”Premier Energy Distribution”, pe data de 12.11.2020, în intervalul de timp 09:00-17:00, este posibilă deconectarea energiei electrice pentru lucrări de reparație a echipamentului electric în s.Ghidighici pe străzile: Alba-Iulia, Alexandru cel Bun, Alexei Mateevici, Bogdan P.Hașdeu, Columna. Catalan, str-la Columna, Costin Vasile, Dacia, Drumul Bîcului, Florilor, Ghioceilor, Grigore Ureche, Independenței, Liviu Deleanu, Maria Dragan, Mărțișor, Merilor, M.Eminescu, Mihai Viteazul, Miorița, Moldovița, Nucarilor, Persicilor, Podișului, Rădiacului, Rediul Cazacului, Renașterii, Sfatul Țării, Șerban, Ștefan cel Mare, Teilor, Teodorovici, Tineretului, Tricolorului, Vălicica Omului, Veronica Miele parțial.

Dragi ghidighiceni,

Sămbătă, 7 noiembrie 2020, va avea loc acțiunea de plantare a arborilor pentru înverzirea localității.

Voluntarii ce doresc să participe la acțiunea de plantare se pot prezenta la ora 9:00 în fața sediului Primăriei s.Ghidighici.

Preconizăm să plantăm peste 700 de puieți (mesteacăn, tei, salcie, arțar, frasin).

Puteți trimite propuneri pentru locații de plantare a copacilor și obține informații suplimentare la numărul de telefon 068869191 – Victor DURBALĂ.

Vă îndemnăm să creăm împreună o sursă de oxigen pentru viitor!

Acțiune de plantate a copacilor

Anunț

Stimați săteni, Primăria satului Ghidighici vă informează că sunt în desfășurare lucrările de reparație pe tronsonul de drum de pe străzile Alexei Mateevici și Ghioceilor. Astfel, la data de 05.11.2020, în intervalul orelor 9:00-17:30 va fi stopată circulația pe segmentul A. Mateevici – Ghioceilor (în deal la magazin). APL Ghidighici îndeamnă locuitorii satului să evite, în măsura posibilităților, traversarea zonelor menționate.

Totodată, ne cerem scuze pentru incomoditățile create.

 Mulțumim pentru înțelegere!

   

cons publ

   
rm
chisinau
par rm
pres rm
guver_rm
cancelaria_de_stat_rm
portal_servicii_publice_rm
ban justice1 md
   

Ultimele stiri  

There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items
   

Ghidighici in imagini

   
Telefoane de contact:
Tel:+ 373 22 710-607
      + 373 22 710-252
Fax: +373 22 710-607
E-mail: primaria.ghidighici@gmail.com
Primar  |   Secretar   |   Organigrama   |   Consiliul local   |   Regulament   |   Noutăţi / Anunţuri   |   Rapoarte de activitate   |   Licitaţii şi achiziţii publice   |   Proiecte   |   Contacte   |  Personalităţi  |   Istoria satului   |   Galerie Foto  |   Galerie Video
PrimaPrima   ContactContact   HartaHarta