Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide

Anunț privind desfășurarea Hramului satului Ghidighici

Stimați locuitori ai satului Ghidighici, în fiecare an obișnuim să celebrăm sfânta sărbătoare – Hramul satului Ghidighici “Acoperământul Maicii Domnului”, zi în care, conform tradiției, organizam un eveniment cu muzică, dansuri, bucate tradiționale și mulți invitați.

La fel ne-am străduit și anul acesta să pregătim un program frumos pentru acest eveniment, însă din cauza situației precare de răspândire rapidă și creșterea numărului de persoane infectate cu virusul COVID-19, ne-a determinat să anulămtoate manifestațiile, inclusiv și Hramul satului Ghidighici “Acoperământul Maicii Domnului”, pentru a nu pune în pericol viața și sănătatea sătenilor.

Suntem siguri că va veni și vremea când vom putea reveni la normal și ne vom putea întâlni în cadrul multor evenimente frumoase pe care le vom desfășura în satul Ghidighici.

Cu acest prilej, din numele Administrației Publice Locale, vă adresăm sincere felicitări, bunăstare, fericire și ca în casele dumneavoastră să domnească mereu pacea și voia bună.

Fie ca sfânta sărbătoare să vă aducă numai gânduri senine, să vi se împlinească toate visele și speranțele, să aveți în suflet credința într-un viitor mai bun.

Sărbători fericite alături de familie și cei dragi!

Articole Recente