Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide

ANUNŢ privind consultarea publică a Proiectului de Decizie cu privire la aprobarea Bugetului Primăriei satului Ghidighici, pentru anul 2022

Scopul proiectului este de a consulta proiectul de Buget al localităţii pentru anul 2022, în vederea asigurării planificării optime a veniturilor şi cheltuielilor bugetare, precum şi pentru finanţarea proiectelor de infrastructură locală.

Beneficiarii Proiectului sunt: locuitorii satului și instituţiile bugetare finanţate din bugetul local. Urmare a consultării Proiectului de Buget, se va ţine cont de propunerile beneficiarilor şi vor fi îmbunătăţiţi indicatorii privind planificarea şi executarea bugetului local anual.     

Recomandări pe marginea proiectului supus consultării publice pot fi expediate până la data de  26 noiembrie 2021, pe adresa Primăriei Ghidighici, s. Ghidighici, mun. Chișinău, str. Alexei Mateevici, 2, la adresa electronică: primaria.ghidighici@gmail.com, sau la numărul de telefon               022710-607.

Proiectul Deciziei cu privire la aprobarea Bugetului Primăriei satului Ghidighici pentru anul 2022 este disponibil pe pagina web oficială a Primăriei satului Ghidighici, www.ghidighici.md sau la sediul Primăriei, pe adresa s. Ghidighici, str. Alexei Mateevici, 2.

Anexă:

  1. Dispoziția nr. 46-d
  2. Proiect de decizie nr. 6 Cu privire la aprobarea Bugetului satului Ghidighici pentru anul 2022, în prima lectură

Proiect de decizie buget

Articole Recente

Anunțuri și evenimente

Anunț

Dragi locuitori ai satului Ghidighici, Vă anunțăm că 𝐩𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐜𝐭̦𝐢𝐚 𝐫𝐞𝐭̦𝐞𝐥𝐞𝐢 𝐝𝐞 𝐜𝐚𝐧𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞 în strada […]

Citește mai mult