Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide

ANUNȚ Cu privire la prelungirea consultărilor publice asupra proiectului de decizie ”Cu privire la aprobarea Regulamentului de activitate a Casei de Cultură”

În temeiul Legii nr. 239/2008 privind transparența în procesul decizional, Hotărîrii Guvernului nr. 967/2016 cu privire la mecanismul de consultare publică cu societatea civilă în procesul decizional și a Legii nr. 436/2006 privind administrația publică locală, Autoritatea Publică Locală a satului Ghidighici anunță prelungirea consultărilor publice pe marginea proiectului de decizie ”Cu privire la aprobarea Regulamentului activității Casei de Cultură”.

Recomandările cu privire la proiectul de decizie ”Cu privire la aprobarea Regulamentului de activitate al Casei de Cultură” propus pentru consultări publice pot fi depuse pînă la data de 24.10.2022 în cancelaria primăriei satului Ghidighici, sau trimise pe adresa electronică primaria.ghidighici@gmail.com.

La data de 24.10.2022, la orele 1500, în sala de ședințe a primăriei satului Ghidighici, vor avea loc dezbateri publice asupra proiectului de decizie ”Cu privire la aprobarea Regulamentului de activitate a Casei de Cultură”

Articole Recente