Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide

ANUNȚ cu privire la inițierea consultărilor publice

ANUNȚ Cu privire la inițierea consultărilor publice asupra proiectului de decizie ”Cu privire la aprobarea Regulamentul cu privire la stabilirea indemnizației lunare pentru personalul din cadrul autorităților administrației publice locale Ghidighici

În temeiul Legii nr. 239/2008 privind transparența în procesul decizional, Hotărîrii Guvernului nr. 967/2016 cu privire la mecanismul de consultare publică cu societatea civilă în procesul decizional și a Legii nr. 436/2006 privind administrația publică locală, Autoritatea Publică Locală a satului Ghidighici demarează procesul de consultări publice a proiectului de decizie ”Cu privire la aprobarea Regulamentul cu privire la stabilirea indemnizației lunare pentru personalul din cadrul autorităților administrației publice locale Ghidighici.

Recomandările cu privire la proiectul de decizie ” Cu privire la aprobarea Regulamentul cu privire la stabilirea indemnizației lunare pentru personalul din cadrul autorităților administrației publice locale Ghidighici propus pentru consultări publice pot fi depuse pînă la data de 07.12.2023 în cancelaria primăriei satului Ghidighici, sau trimise pe adresa electronică primaria.ghidighici@gmail.com.

La data de 07.12.2023, la orele 1400, în sala de ședințe a primăriei satului Ghidighici, vor avea loc dezbateri publice asupra proiectului de decizie.

Articole Recente