Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide

Anunț cu privire la aprobarea și punerea în aplicare a cotelor pentru taxele locale și impozitelor pentru anul 2022

În vederea respectării transparenței în procesul decizional în cadrul aprobării proiectului de decizie ”Cu privire la aprobarea și punerea în aplicare a cotelor pentru taxele locale și impozitelor pentru anul 2022”, Administrația Publică Local Ghidighici, demarează procesul de consultări publice a proiectului.

Recomandările asupra proiectului de decizie pot fi depuse până la 18.10.2021, în cancelaria Primăriei satului Ghidighici, precum și pe adresa electronică primaria.ghidighici@gmail.com, sau la numărul de telefon 022 710-607 (responsabil Șcerbina Rodica – secretar interimar al Consiliului sătesc Ghidighici).

La 19.10.2021, ora 16:00,  în sala de ședințe a Primăriei satului Ghidighici, va avea loc desfășurarea dezbaterilor publice pe marginea proiectului de decizie „Privind aprobarea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2022”.

Anexă:

  1. Nomenclatorul tarifelor serviciilor prestate de unitățile publice, finanțate de la bugetul satului Ghidighici pentru anul 2022, Plata pentru emiterea certificatelor de urbanism;
  2. Cotele impozitelor funciar în satul Ghidighici pentru anul 2022; Cotele impozitului pe bunurile imobiliare pentru anul 2022 în s. Ghidighici.

Primăria satului Ghidighici

Articole Recente