Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide

Anunț – Consultări publice

În vederea respectării transparenței în procesul decizional în cadrul aprobării proiectului de decizie ”Cu privire la aprobarea și punerea în aplicare a cotelor pentru taxele locale și impozitelor pentru anul 2024”, Administrația Publică Locală Ghidighici, demarează procesul de consultări publice a proiectului.

Recomandările asupra proiectului de decizie pot fi depuse până la 24.11.2023, în cancelaria Primăriei satului Ghidighici, precum și pe adresa electronică primaria.ghidighici@gmail.com, sau la numărul de telefon 022 710-607 (responsabil Tataru Nadejda – secretar interimar al Consiliului sătesc Ghidighici).

La 24.11.2023, ora 14:00,  în sala de ședințe a Primăriei satului Ghidighici, va avea loc desfășurarea dezbaterilor publice pe marginea proiectului de decizie „Cu privire la aprobarea și punerea în aplicare a cotelor pentru taxele locale și impozitelor pentru anul 2024”.

Anexe:

  1. Nomenclatorul tarifelor serviciilor prestate de unitățile publice, finanțate de la bugetul satului Ghidighici pentru anul 2024, Plata pentru emiterea certificatelor de urbanism;
  2. Cotele impozitelor funciar în satul Ghidighici pentru anul 2024; Cotele impozitului pe bunurile imobiliare pentru anul 2024 în s. Ghidighici.

Articole Recente